Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dupa o saramura de caras, logic urmeaza si icrele :) Nu stiu daca se recomanda o astfel de salata, insa eu am facut-o si va spun ca este delicioasa! Nu egaleaza finetea icrelor de stiuca, insa nu va vor dezamagi!
Icrele curatate, spalate bine si scurse de apa (intr-o strecuratoare) se amesteca cu sare si se tin la rece pentru 24 de ore. Asezam icrele intr-un castron, adaugam ulei, treptat (ca si la maioneza) si amestecam continuu cu o lingura de lemn Cand icrele se inmultesc si capata consistenta (stau pe lingura) adaugam apa minerala si sucul de lamaie omogenizand compozitia.
Optional putem toca ceapa foarte fin si o incorporam in salata de icre.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult