Salata de icre de caras

de Dya Daniela Andrei in Salate, 20 Iun 2011 | 29136 vizualizari

 

Dupa o saramura de caras, logic urmeaza si icrele :) Nu stiu daca se recomanda o astfel de salata, insa eu am facut-o si va spun ca este delicioasa! Nu egaleaza finetea icrelor de stiuca, insa nu va vor dezamagi!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr icre de caras
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 3 linguri apa minerala
  • ulei (cca 300-350 ml ulei)
  • ceapa verde sau rosie pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de caras:

 Icrele curatate, spalate bine si scurse de apa (intr-o strecuratoare) se amesteca cu sare si se tin la rece pentru 24 de ore. Asezam icrele intr-un castron, adaugam ulei, treptat (ca si la maioneza) si amestecam continuu cu o lingura de lemn Cand icrele se inmultesc si capata consistenta (stau pe lingura) adaugam apa minerala si sucul de lamaie omogenizand compozitia.

Optional putem toca ceapa foarte fin si o incorporam in salata de icre. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de caras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza cu maioneza